“Arena Kombëtare” nis vendosjen e mbulesës metalike (Video)

Në një postim në faqen zyrtare të “Facebook”, FSHF ka bërë të njohur fazën e projektit të stadiumit “Arena Kombëtare”. Impianti duket se ka marrë formë dhe pritet të jetë gati brenda afateve.

Stadiumi pritet të jetë streha e kombëtares sonë në eliminatoret e ardhshme. Në videon e mëposhtme do të shikoni sa kanë avanacuar punimet: