E tmerrshme! Shakaja e “shpifur” që i bënë lady Dianës pas lindjes plot vuajtje të princ Harry-t

Princ Harry është djali i vogël i princit Çarls dhe lady Dianës. Princ Harry dhe vëllai i tij më i madh, princi William, gjithmonë kanë një sjellje të respektueshme kur bie fjala për nënën e tyre të ndjerë dhe përpiqen të kujtojnë çdo detaj të jetës së saj, duke u mbuluar nga emocionet.

Shumë njerëz e dinë se sa e fortë ishte lidhja mes Dianës dhe fëmijëve të saj, por askush nuk ka dëgjuar kurrë për hollësitë e lindjes së princ Harry-t.

Princi Çarles donte vajzë, por Diana e dinte se po priste djalë. Megjithatë, ajo e mbajti sekretin deri në ditën e lindjes.

Pas 9 orësh pritje, pa konsumuar asnjë ilaç që do t’i lehtësonte dhimbjet, Diana lindi fëmijën, Henry Çarls Albert David Mountbatten-Windsor.

Në librin “Diana: Historia e saj e vërtetë” nga Andrew Morton, autori zbulon se Princi Çarls ishte i zhgënjyer pasi e pa se ishte një djalë tjetër.

Morton ka shkruajtur:

Çarls ka dashur gjithmonë një vajzë. Harry ishte një djalë. Komenti i tij i parë ishte: “Oh, Zot, ai është një djalë”. E dyta: “Dhe ai gjithashtu ka flokë të kuq”.

Gjatë pagëzimit të Harry-t, Çarls iu drejtua nënës së Dianës me fjalët e mëposhtme:

“Ishim shumë të zhgënjyer, menduam se ishte vajzë”.

Më vonë, Princi Çarls tha se ishte vetëm një shaka, por këto fjalë me të vërtetë thyen zemrën e Dianës.

Diana deklaroi se gjatë shtatzanisë gjithçka shkoi shumë mirë.

Pastaj, papritur, kur lindi Harry, gjithçka shkoi keq, martesa jonë. Të gjithë në tym.

Tani princi Çarls e quan Harry-n “djalin e tij të dashur” dhe thotë se është shumë krenar për të… edhe pse kjo duket e vështirë të besohet, pasi në zemrën dhe mendjen e Çarls nuk është shuar kurrë dëshira për të pasur një vajzë. Përshtati: Preferenca.com