Matura Shtetërore, dalin përgjigjet e sakta të provimit të Matematikës

Publikohen përgjigjet e sakta të provimit të Matematikës për Maturën Shtetërore 2018.

Testimi u zhvillua ditën e sotme, ndërsa Ministria e Arsimit ka publikuar tezat sesi duhet të ishin dhënë përgjigjet e sakta nga maturantët.

Testi kishte 25 pyetje, nga të cilat 13 kërkesa ishin me përgjigje alternative, që vlerësohet me nga 1 pikë secila, dhe 12 pyetje ishin me zhvillim.

Përgjigjet