Nga kalimi i grupit, deri tek arritja në finale dhe kryeshënuesi: Kuotat e basteve të Botërorit

Sot starton Botërori “Russia 2018”, ku përveç spektaklit dhe emocioneve që përjetojnë tifozët, ka edhe një anë tjetër: bastet sportive.

Që nga kalimi i grupit, kush zë vendin e parë në grup, kalimi në çerekfinale dhe gjysmëfinale, deri te finalja e madhe, kanë kuotat më vete, shumë të larmishme, por po japim ato më kryesoret, të marra nga “Eurolloto”:

KUSH KALON GRUPET

KUSH ZË VENDIN E PARË NË GRUP

EKIPI QË KALON NË 1/4 FINALE

EKIPI QË KALON NË 1/2 FINALE

EKIPI QË KALON NË FINALE

EKIPI QË FITON TROFEUN

KUSH SHPALLET SHËNUESI MË I MIRË