Pse duhet ta mbani çantën në krahun e majtë dhe jo në të djathtin

Një sjellje e mirë gjithmonë është një plus i madh në marrëdhëniet me të tjerët.

Rëndësi tjetër mjaft të veçantë kanë edhe gjestet.

Do thoni ju ç’lidhje ka çanta në këtë mes, po ka që ç’ke me të… nëse e mbani çantën gjithmonë në krahun e majtë dhe jo në të djathtin do ta keni më të lehtë që t’i shtërngonit dorën dikujt pa e bezdisur atë me çantën.

Një detaj shumë i thjeshtë, por me vlerë pasi e bën të ndihet më komod personin që ju takon. Kështu që hiqeni çantën nga krahu i djathtë dhe vendoseni atë në krahun e majtë!