Ramush Haradinaj humb njeriun e tij të dashur, detaje të ceremonisë së varrimit të babait

Kreu i qevërisë së Kosovës ka humbur njeriun e tij të dashur. Ai ka njoftuar në rrjetin social se babai i tij, Hilmi Haradinaj, ka ndërruar jetë.

Kryeministri i vendit Ramush Haradinaj ka njoftuar miqtë dhe të afërmit se varrimi i babait të tij, të ndjerit Hilmi Haradinaj do të bëhet të hënën.

Ai do përcillet në banesën e fundit në varrezat e fshatit Gllogjan në ora 14.00

Ja shënimi i plotë:

‘’Të dashur miq,
Ju njoftoj se sonte, pas një sëmundjeje të rëndë, ka ndërruar jetë babai ynë, Hilmi Haradinaj.

Varrimi i të ndjerit bëhet të hënën, më 18 Qërshor në ora 14, në Gllogjan.

Të ndjerit Dritë i past? shpirti!RH’’