Sa kanë ndryshuar VIP-at. Janë rritur apo bisturi? (Foto)

Të gjithë mahnitemi kur i shikojmë nëpër filma, koncerte apo kopertina revistash.

Personazhet e famshëm të spektaklit duken fare pa difekte, por nuk kanë qenë gjithmonë kështu.

Përpara se të bëheshin të famshëm, ata kanë pasur imperfeksionet e tyre, që sot nuk i kanë më. Thjesht janë rritur dhe kanë nisur të mbajnë veten apo kanë kryer ndërhyrje plastike?

Gjykojeni vetë…

 

Meghan fox

 

Tom Cruise
Jennifer Aniston
Jennifer Lopez

 

 

Angelina Jolie
Cheryl Cole
Calvin Harris
Eva Mendes

 

Ke$ha
Jamie Foxx

 

Justin Timberlake