Çfarë nuk u pa nga Samiti i NATO-s (fotot)

Samiti i NATO-s në Bruksel mblodhi liderët më të fuqishëm në botë.

Sytë natyrisht që ishin tek Donald Trump dhe Angela Merkel, që patën edhe një përplasje deklaratash.

Në Samit merrte pjesë dhe kryeministri Edi Rama, që këtë radhë ka hequr atletet dhe është shfaqur me këpucë.