Menu

Pasuria një faktor

Gjermania ka qytetet më pak stresuese në botë

07.08.2018

Qytetet gjermane kanë një numër shumë të lartë hapësirash të gjelbra, nivele të ulëta trafiku dhe nivele të larta pasurie.

Katër qytete gjermane bëjnë pjesë në listën e 10 qyteteve më relaksuese në botë dhe Stutgarti është qyteti më pak stresues në planet.

Sidni, në Australi, është i vetmi qytet joevropian që është përfshirë në listë, me pjesën tjetër që plotëson dhjetëshen që përfshin: Graz, Austri; Edinburg, Mbretëri e Bashkuar; Bordo, Francë; Bern, Zvicër; dhe Luksemburgu.

Sa stresuese e konsideroni momentalisht Tiranën?