Ballina Etiketimet Gjergj Kastrioti

Etiketim: Gjergj Kastrioti

Vullneti i mirë i të rinjve vë në vend nderin e...

Aktivistë të Lëvizjes për Shqipëri të Bashkuar sot kanë vënë shkronja të reja në përmendoren e Gjergj Kastriotit-Skënderbeut në Prishtinë. Duke qenë se persona të...

Kastrioti i fundit që pretendoi fronin e Shqipërisë

Gjergj Kastrioti ishte i pari mbret i thuajse gjithë Shqiptarisë. Papa i asaj kohe disa herë shprehu dëshirën dhe gatishmërinë për ta kurorëzuar atë...

E turpshme: Fshihen shkronjat e përmendorës së Skënderbeut në Prishtinë (foto)

Përmendorja e Heroit Kombëtar Gjergj Kastrioti-Skënderbeu në Prishtinë ka mbetur pa kurrfarë kujdesi. Ndonëse bëhet fjalë për një nga monumentet më paraqitëse në kryeqytetin e...

Posterat e “Skënderbeu” të gjetur nga Aurel Plasari

Studiuesi i njohur Aurel Plasari zbulon një koleksion posterash që vlejnë sa një mijë fjalë. Në këto postera prezantohet filmi shqiptar “Skënderbeu” i vitit 1953,...

TË FUNDIT

close-link