Menu
Emërimet te klubi shkodran

Hasan Likës i besohet posti i trajnerit te Vllaznia

Kandidati për drejtor teknik

Shpuza tërhiqet për Vllazninë: Voltana Ademi, si Lenka Çuko

Vllaznia është në pritje të caktimit të trajnerit dhe drejtorit teknik. Pas emërimit të administratorit...