MENU

Reagimi i Artan Brocit

Reagon Artan Broci pas shkarkimit nga detyra si gjyqtar

31.07.2018 - 15:57

Ka reaguar Artan Broci, pas shkarkimit nga detyra e anëtarit të Gjykatës së Lartë.

Përmes një deklarate, Broci theksoi se kishte provuar se të ardhurat e tij ishin të ligjshme, ndërsa paralajmëroi se beteja e tij ligjore do të vazhdonte deri në fund.

REAGIMI I BROCIT

K.P.K si komisaret politik te kryeministrit nuk dolen dot nga urdherat politik.
U provova se te ardhurat e mija jane te ligjeshme te konfirmuara nga Tatimet, kalova ne pikepamjen time te tre testet Pasuror, Profesional dhe Figuren por nuk kalova dot testin e nenshtrimit per ceshtje te caktuara dhe ate te Kryetarit te Keshillit te Emerimeve ne Drejtesi.
Beteja ime ligjore do vazhdoje deri ne fund. flm!