MENU
klinika

Dow Jones, NASDAQ, S&P 500

Indekset kryesore të tregut botëror të aksioneve

16.08.2018 - 10:00

Vlerat e indekseve kryesore botërore në mbyllje të ditës 15 gusht 2018; vlera dhe përqindja e ndryshimit.

15 gusht 2018
Vlera e indeksitNdryshimi% Ndryshimit
DJIA25162.41-137.51-0.54%
Nasdaq7774.12-96.78-1.23%
S&P 5002818.37-21.59-0.76%
Russell 20001670.67-21.91-1.29%
Global Dow3004.764.270.14%
Japan: Nikkei 22522192.04-12.18-0.05%
Stoxx Europe 600380.851.150.30%
UK: FTSE 1007538.3540.480.54%