MENU

Rubrika më e re

“Pyet Mjekun”, risia e portalit Konica.al!

17.08.2018 - 13:33

Të dashur ndjekës të portalit Konica.al!

Duam t’iu prezantojmë rubrikën më të re e cila titullohet “Pyet Mjekun”! Për herë të parë në Shqipëri, pranë Klinikës Online është sjellë kjo risi e cila është nën ‘komandën’ e mjekëve më të mirë vendas dhe të huaj.

Theksojmë bindshëm se çdo pyetje e juaja do marrë përgjigje në kohë rekord. Ruajtja e anonimatit apo privatësisë suaj është një ndër pikat kyçe të kësaj nisme.

Diagnostifikimi online është falas. Parandalimi është mjekimi më i mirë, prandaj ju këshillojmë të merrni në kohë reale informacionin që ju nevojitet.

Të dhënat e përdoruesit nuk do të shfaqen në website. Informacionet që ai dëshiron të plotësojë në formular do t’i vlejnë vetëm mjekut. Për publikun do të jetë online vetëm emri i përdoruesit.

Mirëpresim pyetjet tuaja!

Ju ftojmë të hapni linkun e mëposhtëm!

Faleminderit!

http://konica.al/pyet-mjekun/