MENU
klinika

Zbulojini tani!

Sekretet e femrave të fuqishme

31.08.2018 - 19:12

Gjëja më e fuqishme për të qenë një grua është të falni sepse jeni të lindur për të qenë të fuqishme.

Prandaj, nëse jeni një nga ata që keni harruar ose besoni se doni të ndiheni më të forta, më të sigurta dhe më të suksesshme nga sot, në secilën nga fushat e jetës suaj, zbulojmë 10 sekretet më të mira të grave të fuqishme.

Një grua e fuqishme e di se ka nevojë për gratë e tjera që të rritet dhe është bujare për t’i ndihmuar ato të bëjnë të njëjtën gjë. Asnjëherë mos dyshoni në fuqinë tuaj, frymëzohuni me këtë dekalog kur mendoni se jeni duke dështuar, sepse kjo do t’ju ndihmojë të ndiheni më mirë dhe do t’ju kujtojë sa të vlefshme dhe të mrekullueshme jeni.

Nëse e njihni një vajzë që ka nevojë për një egoizëm, ndajeni edhe me atë! Ne ju garantojmë se do të ndiheni më mirë pas leximit të tij.

1. Gratë e fuqishme i shohin gratë e tjera aleate dhe jo armiq! Mirupafshim zili!

2. Ata e duan veten, ose të paktën përpiqen ta bëjnë atë çdo ditë (me defektet dhe virtytet e tyre)

3. Një tjetër nga sekretet më të mira të grave të fuqishme? Ata e dëgjojnë veten gjithmonë, kurrë nuk e injorojnë zërin e tyre të brendshëm, dëshirat dhe nevojat.

4. Ripërcaktojnë dashurinë ‘romantike’, sepse ata janë të gatshëm të jetojnë me historinë e tyre romantike pa etiketat, por nganjëherë nuk i përmbushin pritjet e diktuara nga shoqëria, shkruan “intv.al”.

5. Ato besojnë në papërsosmëri, që do të thotë që gratë e fuqishme nuk fokusohen në përpjekjen për të qenë të përsosura (ata e dinë se përsosja nuk ekziston) dhe, në vend të kësaj, përpiqen të japin më të mirën e tyre dhe të jenë të lumtur, pa krahasuar të tjerët.

6. Gratë e fuqishme janë në paqe me frikën e tyre (kjo nuk do të thotë se nuk kanë, por nuk i lejojnë të paralizohen dhe të luftojnë për t’u përballur me ta).

7. Ato dinë si të kërkojnë ndihmë.

8. Ata janë të frymëzuar nga gra të tjera të fuqishme.

9. Ajo ka përkufizimin e saj të një gruaje të fuqishme, sipas personalitetit, ëndrrave dhe dëshirave të saj. Ato nuk lejojnë që dikush tjetër t’ju tregojë se si duhet të jenë për të arritur sukses dhe përmbushje.

10. Përfundimisht, sekreti më i mirë i grave të fuqishme është se secili prej tyre e di se janë të fuqishëm!

Mos harroni se gjëja më e rëndësishme për të hyrë në këtë kategori është njohja, pranimi i fuqisë suaj dhe mos hezitoni ta përdorni atë për të ndërtuar jetën që ju ëndërroni!