MENU
klinika

Anthony Joshua

Stërvitja speciale e kampionit të botës…

27.08.2018 - 15:29

Të jesh në majën e boksit profesionist, natyrisht që kërkon sakrifica të mëdha, por edhe një stërvitje speciale. Anthony Joshua, kampioni i peshave të rënda, përmes një video, shihet teksa bën një stërvitje dërrmuese.

Ai ka fituar tre nga katër kategoritë e mëdha të kampionateve botërore në këtë sport; titullin IBF që nga viti 2016, titullin WBA që nga 2017 dhe titullin WBO që nga marsi i këtij viti.

Krejt këto arritje sigurisht se nuk do të mund të realizohesh pa punë dhe përkushtim të madh. Në videon e mëposhtme, do të mund të shihni se çfarë ushtrime bën Joshua…