MENU

'Nuk ka shkelje'

Durrës, prokuroria i sugjeron gjykatës mbylljen e hetimeve për “Velierën”

11.09.2018 - 15:56

Prokuroria e Durrësit i sugjeron gjykatës mbylljen e hetimeve për çështjen‘Velierën’

Burime nga Prokuroria bëjnë të ditur se nuk është konstatuar shkelje, dhe se nuk ka vepër penale. Si e tillë prokuroria sugjeron mbylljen e hetimeve.

Po të njëjtat burime thonë se gjatë hetimeve intesive, nuk u konstatua të kishte vepër penale

Më 14 shtator do vendoset përfundimisht fati i ‘Velierës’, e cila varet nga Gjykata e Apelit në Tiranë.