MENU
klinika

Po kësaj radhe çfarë ka bërë?

Meghan Markle ‘nuk pyet’ për rregullat e Mbretëreshës

02.09.2018 - 17:53

Dukesha e Sussex, Meghan Markle u shfaq javën e kaluar në një performancë bamirësie ‘Hamilton’, e veshur me një fustan të zi, duke e treguar si një ikonë hollywood-i. 

Fustani i krijuar nga Judith & Charles, i cili kushtonte rreth 459 dollarë duket se ka vënë në pah jo vetëm elegancën e Markle por dhe thyerjen 4 prej rregullave të artë të kodit të veshjes.

Sipas Mbretëreshës ekzistojnë disa rregulla, ndonëse të pashkrura, të cilat përcaktojnë mënyrën e të veshurit të grave mbretërore.

Rregulli numër 1: Nuk duhet veshur fund mbi gju

Rregulli numër 2: Nuk duhet të zbulohen këmbët

Rregulli numër 3: Jo veshje të zeza

Rregulli numër 4: Jo kostum me pantallona.