MENU
klinika

I përgjigjet PD-së

Rezoluta e KiE për pronat, Gjonaj: Vendimi, përgjigje për opozitën

23.09.2018 - 18:10

Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj, ka reaguar mbi rezolutën e miratuar nga Komiteti i Ministrave të Këshillit për mbylljen e procesit të mbikëqyrjes të masave të përgjithshme për grupin e punës që lidhet me kompensimin e pronave.

Në një reagim në twitter, ajo përshëndet vendimin e KiE, ndërsa shprehet se kjo rezolutë vjen si përgjigje dhe për opozitën, që veç retorikes politike s’ka dhënë asnjë zgjidhje për pronarët.

kolana e librave

“Qeveria Shqiptare është vlerësuar pasi ka përmbushur të gjitha masat lidhur me pronat, duke ofruar mbështetje  politike, financiare e teknike që nga viti 2014 e në vazhdim.

Vendimi i CoE, përgjigje dhe për opozitën, që vec retorikes politike s’ka dhënë asnjë zgjidhje për pronarët”, shkruan Gjonaj në “Twitter”.