MENU
klinika

Dramaturgjia

”Maskuar” vjen premierë në Teatrin Eksperimental

29.10.2018 - 11:39

Në datat 31 tetor premierë, si dhe në datat 1-2-3-4 nëntor në orën 19:00 salla Moliere të Teatrit Eksperimental ‘’Kujtim Spahivogli’’ në Tiranë jepet Premierë drama ‘’Maskuar’’ e autorit dramaturg Ilian Hatsor.

Kjo dramë premirë vjen në mjeshtërinë e aktorëve Alfred Trebicka, Arben Derhemi dhe Ismail Shino me zërin, interpetimin dhe sjelljen e dëshiruar për artdashësit.

‘’Një shfaqje e fuqishme Ilan Hatsur, vjen si pasqyrim i të gjithë plagëve të shkaktuara nga lufta e shkaktuar guerile palestineze ku plaga më e madhe është ajo e shkaktuar nga besnikëritë konfliktuale.

”Maskuar” vepra që na bën të shohim përtej maskave tona.’’ Shprehet në hyrje të kësaj drame në youtube në faqen e facebook të teatrit.