MENU
klinika

Ultimatumi për mbylljen e basteve

Afati i fundit ende larg/ Pikat e basteve ‘lulëzojnë’ në Korçë

11.10.2018 - 12:40

Në lagjet e Korçës vijojnë të ngrihen qepenët e pikave të basteve dhe lojërave elektronike.

1 janari i ultimatumit i kryeministrit Edi Rama, për pronarët e tyre duket se është ende larg.

korce-pika-bastesh-konica.al
korce-pika-bastesh-konica.al

Por, qytetarët e presin këtë ditë dhe përshëndesin vendimin për t’i mbyllur, duke shpresuar se diçka do të përmirësohet në familjet korçare, ku shumë prej tyre, si pasojë e vesit të kumarit, kanë shkuar drejt divorcit.

Janë gjithsej 137 njësi bastesh sportive dhe lojërash fati që operojnë në Korçë, jo vetëm në qytet, por edhe fshatra.