Menu

Anëtarësimi në BE

Ambasadori i BE: Thelbësore për Shqipërinë është…

08.10.2018 - 14:55

Ambasadori i BE në Shqipëri Luigi Soreca ka realizuar një takim me zv./kryeministren Senida Mesi ku htë biseduar për integrimin e Shqipërisë në BE.

Shkarkoni Aplikacionin e Konica.al

Soreca, në këtë takim ka bërë thirrje për shpejtim të reformës në administratën publike në mënyrë që Shqipëria të sigurojë një rrugë të qëndrueshme drejt Bashkimit Europian.

soreca-senida-mesi-konica.al
soreca-senida-mesi-konica.al

“Shpejtimi i Reformës në Administratën Publike është thelbësor për Shqipërinë për të siguruar një rrugë të qëndrueshme drejt anëtarësimit në BE.

soreca-senida-mesi-konica.al
soreca-senida-mesi-konica.al

Me zv.kryeministren Senida Mesi ne gjithashtu diskutuam iniciativa konkrete për të mbështetur më tej barazinë gjinore në jetën e përditshme dhe në mjedisin e punës”.