MENU

Ceremoni familjare

Dasma modeste e vajzës së Bush, vetëm 20 persona

09.10.2018 - 09:10

Jemi mësuar në vendin tonë që ceremonitë e dasmave të jenë të mëdha me shumë të ftuar, ku në shumicën e rasteve i kalojnë 100 persona.

Por edhe pse është vajza e ish-presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, George W. Bush, Barbara Bush ka zgjedhur që dashurinë e saj ta kurorëzojë në një ceremoni të vogël familjare me vetëm 20 persona.

Të pranishëm në këtë ceremoni modeste kanë qenë vetëm anëtarët e familjes. Në një intervistë për “People”, vajza e ish-Presidentit e ka përshkruar këtë ngjarje si “Një ceremoni të shkurtër dhe të ëmbël.”

Barbara është shoqëruar në altar nga ish-Presidenti i SHBA-ve George W. Bush.