MENU
klinika

Kriza politike

Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj jep dorëheqjen

27.10.2018 - 08:51

Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj i ka paraqitur dorëheqjen kryeministrit Edi Rama.

Nuk dihen shkaqet , por kryeministri e njoftoi dorëheqjen e ministrit Xhafaj përmes Twitterit

Kryeministri Rama shkruan në Twitter: “Pranova dorëheqjen e ministrit Xhafaj, të cilin e falenderoj për kontributin e çmuar.

Gjeneral Sandër Lleshi do të sjellë një energji të re pozitive në krye të Punëve të Brendshme.

Traseja është e shtruar.

Tani duhet rritur shpejtësia dhe duhen arritur rezultate edhe më domethënëse”.