MENU
klinika

Video

Nissan GT-R50 i rikrijuar tërësisht me punim dore

20.10.2018 - 12:35

Modeli i mahnitshëm japonez, i rikrijuar tërësisht me dorë prej ekspertëve italianë.

Është e pamundshme, që në kohët moderne të shihen zejtarë të këtij kalibri, që e punojnë një veturë me punë dore, pasi robotët mund ta kryejnë këtë procedurë për një kohë shumë të shkurtër.

Kur themi zejtari, bëhet fjalë që gjithçka të punohet me dorë, secili detaj dhe përfundim. Këtë e ka kërkuar edhe Nissan, para se ta lansonte GT-R50 në edicionin e fundit të Goodwood Festival of Speed.

kolana e librave

Punëtoria me bazë në Turin të Italisë, e ka përfunduar në tërësi këtë Nissan, doke goditur dhe lakuar gjithçka, që të duket edhe më mahnitës.