MENU
klinika

Shfuqizim i urdhërit të Markut

Prokurorja e Krimeve të Rënda padit Arta Markun

11.10.2018 - 14:20

Prokurorja e krimeve të rënda Sonila Muhametaj padit kryeprokuroren e përkohshme Arta Marku

Ajo e ka depozituar padinë në Gjykatën Administrative dhe kërkon shfuqizim të urdherit të Markut, me anë të të ciilit e transferoi nga Krimet e Rënda në Prokurorinë e Pukës.

Arta-Marku-konica.al
Arta-Marku-konica.al

Padia do të shqyrtohet nga gjyqtarja administrativë Elda Vrioni.

Prokurorja Muhametaj kërkon shfuqizimin e vendimit të Markut pasi, sipas padisë ështe shkelur ligji për statusin e prokurorëve dhe se prokurorja e përgjithshme e përkohshme ka tejkaluar kompetencat.