MENU

Zhilabs, Barcelonë

Samsung blen firmen e analizës së rrjetit 5G

17.10.2018 - 15:26

Samsung njoftoi martën se ka blerë firmën e analizës të dhënave rrjetit bazuar Barcelona, ​​Zhilabs, pasi gjigandi Koresë Jugut filloi   nis produkte për pajisjet e lidhura dhe shërbimet celulare 5G kërkojnë përpunimin e shpejtë të  dhënave.

Samsung nuk shpalosi vlerën e marrëveshjes, e cila shënon blerjen e parë njoftuar teknologjitë e reja, pasi kompanitë  grupin Samsung u zotuan gusht për investimin 25 trilionëdollarësh ($ 22.23 miliardë) inteligjencën artificiale, 5G.\

Themeluar vitin 2008, Zhilabs ofron analiza gjendjes së rrjetit, performancës dhe trafikut dhënave për rreth 50 kompani telekomunikuese. I zotëruar plotësisht nga Samsung, Zhilabs do vazhdojë operojë mënyrë pavarur në nmenaxhimin e vet.

Samsung gjithashtu tha mërkurën se “do eksplorojë dhe investojë mundësi tjera biznesit mundësuar nga teknologjitë zhvillim“.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN