MENU
klinika

Tregtia e paligjshme

Tregtarët e Durrësit protestojnë: Bashkia mos t’i lejojë ambulantët

18.10.2018 - 10:37

Tregtarët e tregut industrial në Durrës kanë dalë në protestë sot kundër konkurrencës së pandershme. Ata kërkojnë nga bashkia e Durrësit disiplinim dhe largim të tregtarëve që shesin në rrugë. 

Kërkojmë që të largohen nga rruga tregtaret e pandershëm. Ne paguajmë taksa dhe po falimentojmë”, kanë thënë tregtarët.

Sipas tyre bashkia me mekanizmat e saj duhet të ndërhyjë pasi kjo situatë po çon në falimentimin e tyre nga konkurrenca e pandershme.