MENU
klinika

Emri

Dorëheqja e Arben Isarait, ja drejtori i ri patentave

22.11.2018 - 09:51

Pas dorëheqjes së Arben Isarait, Blendi Gonxhe është emëruar Drejtori i ri i Patentave.

Blendi Gonxhe emërohet tek te Patentat, pas dorëheqjes së Arben Isarait.

Gonxhe ishte Drejtori i Parqeve dhe Rekreacionit në Bashki.