MENU
klinika

Annie Marie Lizin

Ish senatorja belge deklaratë thumbuese për Serbinë

23.11.2018 - 15:19

Ish senatorja belge Annie Marie Lizin, gjatë kohës së luftës së Kosovës në 1999, kishte “goditur” Serbinë me një deklaratë të famshme të saj.

Edhe sikur ajri i pastër të vinte vetëm nga Serbia dhe jeta ime të ishte e varur prej tij, të isha shqiptare nuk do ta blija! Do të më dukej përbuzëse për viktimat”, kishte thënë ajo.

 

Kosova vendosi taksë prej 100% ndaj produkteve serbe, ndërsa po zhvillohet një fushatë për bojkotimin e tërësishëm të mallrave serbe. Ky veprim nga qeveria e Kosovës u ndërmorr pas bllokimit dhe lobimit kundër Kosovës të shtetit serb për anëtarësimin e Kosovës në Organizatën Botërore të Policisë, INTERPOL-it.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN