MENU

Protesta për unazën e re

Këshilltarët e PD bojkotojnë mbledhjen e Këshillit Bashkiak

15.11.2018 - 12:07

Këshilltarët bashkiakë të Tiranës kanë bojkotuar mbledhjen e Këshillit Bashkiak si një formë proteste, për të qenë përkrahë banorëve të Unazës së Re.

Kryetari i këshilltarëve demokratë Kreshnik Çollaku thotë se asnjë nga këshilltarët nuk do të jetë i pranishëm në sallë, për shkak të sjelljes së paprecedentë të kryetarit bashkisë së Tiranës, fyerjeve raciste dhe përçarëse ndaj banorëve dhe qytetarëve të Tiranës.

Këshilltarët i bashkohen deputetëve të opozitës të cilët do të jenë në krahë të banorëve të Unazës së Re, të cilët vijojnë protestën përpara Bashkisë së Tiranës, për dëmshpërblimin 100% të pronave të tyre në një projekt që sipas tyre po realizohet në favor të qeverisë dhe lidhjeve korruptive.

"Askush nuk mban përgjegjësi publike"

“Dosjet peng në gjykata” Meta: Duhen masa urgjente!

A thua në 4 vite kam punuar për të kërcënuar të tjerët?

Shantazhe Ramës? Tahiri: Pyesni opozitën!

"Rrëfej të vërtetën time, deri në këtë stacion të parë"

“Dy vite heshtje”/ Tahiri: Gënjeshtrat brenda e jashtë prokurorisë