MENU
klinika

Analiza e anketës

Maqedoni/ Qytetarët me besim të ulët ndaj institucioneve shtetërore

06.11.2018 - 16:00

Besimi i qytetarëve tek institucionet shtetërore po zvogëlohet, tregojnë rezultatet e sondazhit që ka zbatuar qendra Analitika.

Të dhënat tregojnë se besim më të ulët ka në gjyqësi, ndërsa vetëm gjysma e qytetarëve kanë besim te policia dhe arsimi.

Të dhënat e sondazhit thonë se është e nevojshme de-politizimi i menjëhershëm i policisë, ndërsa lufta kundër korrupsionit duhet të jetë prioritet kryesor për Qeverinë.

Në të kundërtën, siç thonë nga Analitika, besimi i qytetarëve do të zvogëlohet edhe më tej. /Konica.al/

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN