MENU
klinika

Reagimi serb

Mediat serbe: Shqiptarët bashkohen në vitin 2025

27.11.2018 - 09:48

Pothuajse të gjitha gazetat në Beograd kanë në pasqyruar në numrin e sotëm takimin e Qeverisë së Kosovës me Këshillin e Ministrave të Shqipërisë, që ndodhi dje në qytetin e Pejës.

Gazeta serbe Alo, ka shkruar rreth bashkimit të Kosovës dhe Shqipërisë.

Mediat serbe: Shqiptarët bashkohen në vitin 2025 konica.al

Shqiptarët në vitin 2025 bëhen një shtet”, shkruan Alo.

Edhe gazeta tjetër serbe Novosti, shkruan se “nuk ka asnjë bazë për Shqipërinë e Madhe”.

Ndërsa, Informer, shkruan se “shqiptarët po e bëjnë Shqipërinë e Madhe“. /Konica.al/