MENU
klinika

Risia

Mercedes-Benz A-Class i 2019-tës po vjen

08.11.2018 - 17:43

Mercedes nuk e ka ndërmend të ndalet me vetura. Mercedes do të vazhdojë traditën e përditësimin të veturave A-Class.

Dhe vitin që po vjen do të lirojë një version të ri të këtij modeli i cili duket të jetë i jashtëzakonshëm.

kolana e librave

Derisa ende nuk kanë rrjedhur tiparet e motorit dhe performancat e veturës, fotografitë tregojnë një bishë të vërtetë.