MENU
klinika

Pritet miratimi në Kuvend

Qeveria e Maqedonisë i miraton ndryshimet kushtetuese

03.11.2018 - 10:31

Qeveria i ka miratuar draft-ndryshimet e Kushtetutës së Maqedonisë dhe i ka dërguar në Kuvend, ndërsa nga atje kanë caktuar seancë me datë 1 dhjetor.

Zyra e Kryetarit të Kuvendit të Maqedonisë kanë deklaruar se verifikimi i draft-ndryshimeve do t’u dërgohet të gjithë deputetëve.

zgjedhje parlamentare te parakohshme ne maqedoni-konica.al

Kryeministri Zoran Zaev, nëpërmjet një konference për media ka publikuar ndryshimet kushtetuese, ku shpreson se të gjithë deputetët do të lëvizin dhe do të mbajnë përgjegjësinë e dhënë nga qytetarët.

Edhe deputetët e pavarur nga grupi i VMRO-DPMNE-së deklaruan se propozimet e tyre janë përfshirë në draft-ndryshimet. /Konica.al/