MENU
klinika

Paketa fiskale 2019

“Të hiqet taksa për pagat deri 40 mijë lekë”, tërhiqet mazhoranca

27.11.2018 - 19:19

Më herët deputetët e mazhorancës propozuan heqjen e taksës për pagat deri në 40 mijë lekë, ndërkohë që ditën e sotme ata janë tërhequr.

Mësohet se kryetari i Komisionit të Ekonomisë Erion Braçe ka votuar kundër disa propozimeve të qeverisë për paketën fiskale, ndërkohë që mbledhja drejtohej nga sekretari Anastas Angjeli.

Braçe shkoi në mbledhje gjatë gjysmës së votimit të paketës fiskale, ndërkohë që Komisioni i Ekonomisë miratoi nen për nen paketën fiskale 2019.

Kujtojmë se ka qenë Braçe dhe deputetja Blerina Gjylameti ata që propozuan pragun 40 mijë lekë për pagat.

“Ne nuk jemi në një garë kundër njëri-tjetrit..."

OBSH: Pandemia do të përfundojë kur të vendosin njerëzit

SHBA dhuron pajisje për policinë kufitare të Shqipërisë

Bledi Çuçi: Shqipëria shumë herë më e sigurt se disa vite më parë

"Më bëri të qaj dy herë! Më dukej vetja sikur isha zhytur në një enë me helm!"

Ish-ministrja e Qeverisë Rama rrëfen përplasjen me Kryeministrin