MENU

Detajet

106 vjet ushtri shqiptare, publikohet fotoja e rrallë

04.12.2018 - 12:15

Në ditën e 106 vjetorit të krijimit të Ushtrisë Shqiptare, ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka ka nxjerrë një foto që publikohet për herë të parë.

Aty shfaqen 4 ushtarakë shqiptarë në ditët e para të themelimit të ushtrisë, në vitin 1912.

ushtaret ne 1912
ushtaret ne 1912

 

“Me këtë fotografi që publikohet për herë të parë, të 4 ushtarakëve shqiptarë në ditët e para të krijimit të Ushtrisë Kombëtare më 1912, dua të uroj gjithë burrat dhe gratë që kanë shërbyer në uniformë, gjatë 106 viteve të historisë së Forcave të Armatosura.
Faleminderit për kontributin! #106VjetFA“-uron Xhaçka