MENU
klinika

Opera “Carmen”

Artistët shqiptarë në Teatrin e Beogradit!

14.12.2018 - 16:09

Konkretizohet hapi i dytë i Protokollit të Bashkëpunimit mes Teatrit të Operas dhe Baletit dhe Ansamblit Popullor si dhe Teatrit Kombëtar të Beogradit.

Artistët tanë, Vikena Kamenica, Armaldo Kllogjeri, Armando Likaj dhe Renisa Lacka interpretojnë rolet kryesore të operas “Carmen” në Teatrin Kombëtar të Beogradit, Narodno pozorište u Beogradu / National Theatre Belgrade.

Kjo shfaqje vihet në skenë në kuadër të Protokollit të Bashkëpunimit të nënshkruar nga Teatri Kombëtar i Operas, Baletit dhe Ansamblit Popullor dhe Teatri Kombëtar i Beogradit këtë vit.

Kujtojmë se në muajin shtator opera “Carmen” në Tiranë u realizua me bashkëpunimet e ndërsjellta të dy teatorve, me pjesëmarrjen e dirigjentit Dejan Savic dhe këngëtarëve lirikë Ljubica Vraneš dhe Janko Sinadinović, Aleksandar Stamatovic dhe solistë të Teatrit Kombëtar të Beogradit.

Në 15 dhjetor 2018 në Teatrin Kombëtar të Beogradit!

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


“Sherlok Holms dhe Langoi i Baskervillëve”

101 arsye pse duhet ta shihni këtë shfaqje!