MENU
klinika

Gjykata e Apelit në Shkodër

Banorët kundërshtojnë vendimin e gjykatës për HEC-et

04.12.2018 - 10:54

Në gjykatën e Apelit në Shkodër u zhvillua një dhomë këshillimi për çështjen e hidrocentraleve në Tropojë.

Në fund u la në fuqi vendimi i gjykatës së shkallës së parë të Tropojës çka do të thotë se do të vijojë puna për ndërtimit e hidrocentraleve atje.

kolana e librave

Janë dy HEC-e aktualisht dhe tre të tjerë në proces shprehen banorët. Bekim Demiraj dhe Adhurim Ismajlaj shprehen se firmat që ka mbledhur kompania janë të falsifikuara.

Dy prej atyre që kanë firmat kanë vdekur që në vitin 2000 thonë banorët. Ata shprehen se do ketë revolta nga ana e banorëve të Tropojës për mos lejimin e hidrocentraleve.

Banorët shprehen se do të bojkotojnë zgjedhjet vendore të 2011-tës. Deklaratat u bënë pas përfundimit të seancës së këshillit në gjykatën e apelit në Shkodër. Banorëve u mbetet vetëm ta ndjekin çështjen në gjykatën e lartë.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Ndërtimi i HEC-eve në Valbonë

Gjykata: Të ndërtohen HEC-et në Valbonë