MENU
klinika

Detajet

Celularët e rinj që do sjellë viti 2019

25.12.2018 - 14:17

Kompanitë e smartphonëve kanë zbuluar të rejat që duhet të presim nga viti 2019. Viti i ardshëm do sjellë shumë të reja përsa i përket teknologjisë pasi do dalë në treg iPhone XI, Samsung Galaxy S10, Huawei P30, OnePlus 7 dhe Galaxy F.

Thuhet se në 2019 do ta dalin pajisje me një “form factor” të ndryshëm (“Form factor” e një telefoni përfshin dimensionet, formën dhe dizajnin, si dhe strukturën dhe pozicionin e elementeve kryesore).

Nuk është konfirmuar ende, por kompanitë duket se do realizojnë celularë me ekran të madh që do zënë dhe pjesën e përparme të pjiasjes.