MENU
klinika

“Rebelja” Meghan

Dukesha e “bën rrugë”, thyen sërish protokollin!

11.12.2018 - 10:55

Familja mbretërore ka shumë rregulla mode që duhen të ndjekin dhe nuk duhet t’i thyejnë, sidomos gratë. Këto rregulla janë të shkruara në protokollin mbretëror, për të ruajtur dinjitetin e monarkisë.

Sidoqoftë, Meghan Markle, bashkëshortja e princ Harry, tregohet shumë shpesh rebele, dhe i thyen rregullat e protokollit.

Meghan, Harry


Hera më e fundit ishte ajo e mbrëmshme, në “British Fashion Awards”.

Mbase ju po mendoni për fustani pak të zbuluar, por ne nuk e kemi për atë, por për thonjtë e lyer me manikyr me ngjyrë të fortë. Familja mbretërore nuk përdor manikyr me ngjyra të forta në gishta, pasi sipas mbretëreshës Elizabeth asnjë ngjyra “vulgare”.