MENU
klinika

Krishtlindjet

Fluks në Kapshticë, sportelet punë me kapacitete të plotë

24.12.2018 - 09:50

Fluks dhe radhë të gjata kalimi në pikën kufitare të Kapshticës. Me rastin e Krishtlindjeve, që festohen në 25 dhjetor, sportelet në hyrje dhe në dalje të Kapshticës janë mbushur me radhë të gjata.

Për të përballuar fluksin, sportelet po punojnë me kapacitete të plota.

Gjatë 24 orëve të fundit 6321 shqiptarë e të huaj kanë hyrë në Shqipëri, ndërsa 3289 të tjerë kanë dalë nga vendi.

Fluksi në pikën kufitare të Kapshticës ka nisur që prej 3 ditësh.

Çfarë rezultoi nga hetimet e policisë

Arrestohet drejtori në Këshillin e Qarkut Vlorë

Ndalohen 3 persona në Vlorë

Grabitën dosjet për pronat në Dhërmi

Si shndërrohet në skemë korrupsioni vendngjarja

Aksidentet rrugore/ 10 mijë viktima në 3 dekadat e fundit

ILD kërkoi uljen e pagës së gjyqtarit të Vlorës

KLGJ cakton masën disiplinore për Hektor Sinanajn

"3.385 km gjatësia, 2 korsi me gjerësi nga 3.5m..."

Përfundon Loti 5 i Rrugës Kardhiq-Delvinë

Grabitësi merr disa dokumente

Vidhet Pallati i Kulturës në Vlorë