MENU
klinika

Protesta e studentëve

Gjirokastra i bashkohet protestës për herë të parë

09.12.2018 - 11:07

Studentët e Gjirokastrës i janë bashkuar protestës ku kë kërkojnë t ë drejtat e tyre një lloj si ata në Tiranë, Shkodër, Durrës, Korçë dhe Elbasan.

Një grup studentësh kanë protestuar para universitetit të Gjirokastrës.

“Duam të drejtat tona”, kanë thirrur në kor studentët.

Më pas kanë marshuar në rrugë.

Kjo ështa dita e parë e protestës së studentëve në Gjirokastër.