MENU
klinika

Protestat në Gjirokastër e Korçë

Mbyllen protestat në rrethe/ Studentët: Greva s’është opsion

11.12.2018 - 12:52

Mbyllet protesta e studentëve në qytetet e  Korçës dhe Gjirokastrës.

Të rinjtë kanë protestuar disa orë në rrugët kryesore të qytete, të rinjtë e kanë përjashtuar grevën e urisë si opsion, pasi sipas tyre kjo nuk është një zgjidhje.

Greva nuk është një zgjidhje. Do të bllokojmë rrugët. Duam të drejtat tona. Nuk pranojmë dialog.”-janë shprehur të rinjtë.