MENU

Biseda deri në 1 minutë

Risia nga Instagram, tani mund të dërgoni mesazhe zanore

12.12.2018 - 17:39

Instagram lançoi një funksion të ri ditën e sotme, dhe bëhet fjalë për mesazhet zanore në mesazhet direkte. Përdoruesit mund të dërgojnë mes tyre mesazhe zanore deri në 1 minutë në biseda private apo edhe biseda në grup.

Funksioni është i disponueshëm nga dita e sotme në iOS dhe Android.

Përdoruesit mund të regjistrojnë një mesazh zanor duke mbajtur shtypur butonin e mikrofonit. Mesazhi dërgohet automatikisht ku e lëshoni këtë buton.

Sipas, PCW, ky funksion është i disponueshëm në Facebook Messenger prej vitesh. Mesazhet zanore janë shndërruar gradualisht në metodën e preferuar të komunikimit në platforma si WeChat apo WhatsApp.