MENU
klinika

Mungesa e investimeve

Rruga Berat-Fier në gjendje skandaloze

17.12.2018 - 14:09

Një ndër segmentet më kryesore dhe nacionale si Berat-Fier, si shumica e akseve të tjera të rëndësishme, nuk ka arritur dot t’i shpëtojë fenomenit të amortizimit. 

Edhe pse një ndër segmentet më të dëmtuara në Qarkun e Beratit, kjo rrugë u shërben banorëve dhe fermerëve të zonës më të zhvilluar për prodhimin e kulturave bujqësore. Banorët thonë se që prej kohës së ndërtimit në periudhën e komunizmit, askush nuk ka investuar më në këtë rrugë.

Banorët e zonës bëjnë thirrje për ndihmë dhe luten që zëri i tyre dhe kërkesa e tyre të mos bie në vesh të shurdhër, siç ka ndodhur deri më sot.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN