MENU
klinika

Letra drejtuar redaksisë

Të burgosurit e Fierit: Kërkojmë amnisti të gjithë

31.12.2018 - 16:28

Të dënuarit në burgun e Fierit kanë dërguar një letër për amnistinë.

Në këtë letër të dënuarit kërkojnë amnisti të përgjithshme për të gjithë dhe jo të cunguar.

Të burgosurit shprehen se gjyqtarët dhe prokurorët nuk janë treguar profesionistë në punën e tyre.

Peticioni i ngritur nga ta ka marrë 26 firma.