MENU
klinika

Vazhdimi i tarifës

Vuçiç vazhdon të ankohet ndaj tarifës 100%

26.12.2018 - 15:28

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiç, ka thënë se gjendja në Kosovë është gjithnjë e më e vështirë.

Ai apeloi botën, sidomos fuqitë perëndimore, ta kuptojnë se taksa e vendosur nga Kosova nuk i godet vetëm interesat e Serbisë, por popullin serb.

Do të kalojnë edhe festat dhe duket se nuk planifikojnë ta largojnë taksën, bota vazhdon të heshtë dhe pret të ndodh kush e di se çfarë”, u shpreh Vuçiç para gazetarëve.

E lus botën, sidomos fuqitë perëndimore ta kuptojnë mirë se taksa e vendosur nuk godet vetëm interesat e Serbisë, por popullin serb në Kosovë”, theksoi ai.

Kujtojmë, se me 21 nëntor, Qeveria e Kosovës kishte vendosur tarifë 100 për qind për produktet që vijnë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina. /Konica.al/