MENU

Ja zbulojnë “live”

Albanit dhe Miriamit iu del sekreti…

10.01.2019 - 11:38

Në ditët e fundit të vitit 2018, Alban Skënderaj i befasoi të gjithë kur tha se për një kohë të pacaktuar do t’i mungojë fansave të tij, të paktën në kocertet “live”.

Miriam Cani, Alban Skënderaj

Megjithatë, këngëtari aq i dashur për publikun shqiptar nuk dha arsye për këtë vendim. Por më në fund diçka ka dalë në dritë.

Alban Skënderaj publikon hitin më të ri

I ftuar në një emision në televizionin Klan, Olti Curri ja ka nxjerr sekretin Albanit dhe Miriamit. “Shumë shpejt Albani dhe Miriami do i futen biznesit. Ja nxora sekretin”, tha Olti Curri.