MENU
klinika

Përgëzimi ndaj Policisë së Shtetit

Arrestimi i Balilit/ OSBE: Hap i rëndësishëm, Shqipëria me rezultate konkrete

15.01.2019 - 19:26

Përfaqësuesit e OSBE në Tiranë kanë reaguar në lidhje me dorëzimin e Klement Balilit, i cili njihej si “Eskobari i Ballkanit”.

Në një reagim për mediat OSBE shkruan se përgëzojnë Policinë e Shtetit për arrestimin dhe shtojnë se ky është një hap tjetër i rëndësishëm në luftën kundër krimit.

osbe-KONICA.AL

“Shohim që përpjekjet disavjeçare në luftën kundër krimit të organizuar, edhe një herë, po sjellin rezultate konkrete dhe të rëndësishme në Shqipëri. E përgëzojmë Policinë e Shtetit për arrestimin e trafikantit të akuzuar ndërkombëtar të drogës, Klement Balili. Ky është një hap tjetër i rëndësishëm në luftën e Shqipërisë kundër krimit të organizuar. Ne do të vijojmë të mbështesim përpjekjet e vendit për fuqizimin e shtetit të së drejtësisë”, ka qenë ky reagimi nga OSBE.

Këshilli Politik/ Opozita e Bashkuar: Mazhoranca ndryshoi rregullat...

Gjiknuri: Të sjellin model nga vendet e BE. Hajdari paralajmëron bojkot

Vakancat në KQZ/ Nga Zguri tek Pelniku

Kandidatët zbulojnë arsyet pse po aplikojnë

Sfidat e Ballkanit Perëndimor?

Zgjerimi i BE-së – Quo Vadis?